KOLAY PİZZA

KÜLAHTA KEK

Bu lezzete kimsenin hayır diyebileceğini zannetmiyorum. Küçük büyük yaptığınız gibi bitecek.

Altı düz olan külahlar tepside yıkılmadan duruyor. Klasik kek tarifi ile yaptım

●4 Yumurta
● 1 su bardağı toz şeker
●1 su bardağı süt
●1 su bardağı  sıvı yağ
●1 paket kabartma tozu
●1 paket vanilya
●kakao
●un

    Yumurta ve şekeri çırpalım,  ardından sıvıları ekleyip karıştıralım. Ben unu göz kararı koyuyorum boza kıvamı olacak Hamur ama bir dahaki kek yaptığımda ölçülü koyup buraya da yazacağım. Kuruları da ekledikten sonra karıştıralım. Hamuru kabarma payı bırakarak külahlara dolduralım. 180 ° önceden ısıtılmış fırında pişirelim. 
    Ben çikolata erittim kekleri bulayıp renkli şeker ile süsledim.
AFİYET OLSUN 

Yorumlar

Yorum Gönder